Tukaj smo zato, da izdelamo kvalitetno in učinkovito spletno stran. Za vas!

Izbira izvajalca

Ker je to najpomembnejša odločitev pri celotnem projektu, si bomo z veseljem vzeli čas za vas, saj se boste le na podlagi prejetih informacij lahko odločili s kom sodelovati. Zaupanje je najpomembnejše.

Stranke so z nami zadovoljne predvsem zato, ker pri nas ni drobnega tiska, dogovor vedno velja, zelo smo odzivni, vedno smo dosegljivi (nimamo telefonske tajnice s čakalno vrsto), na voljo smo strankam tudi po zaključku projekta.

Kvalitetna izdelava spletne strani

Za izdelavo profesionalne spletne strani je potrebno sodelovanje, načrtovanje, oblikovanje, programiranje, testiranje, pravilna priprava vsebin, optimiziranje in še marsikaj.

Le kvalitetna spletna stran lahko prinaša rezultate! Pri nas to upoštevamo.

Responsive - spletna stran, ki se prilagaja vsem napravam

To pri nas sploh ni vprašanje. Vse spletne strani, ki jih izdelamo, se prilagajajo vsem (tudi mobilnim) napravam in zaslonom. Po zadnjih podatkih naj bi spletne strani uporabniki v več kot 50% obiskovali z mobilnimi napravami. Če vaša obstoječa spletna stran ni prilagojena mobilnim napravam, je skrajni čas za prenovo. Verjetno ne želite izgubiti vsakega drugega uporabnika - potencialnega kupca?

Predloga ali po meri spletna stran?

Že uveljavljenim podjetjem priporočamo spletno stran izdelano po meri, saj tako lahko podjetju damo povsem svoj pečat in se popolnoma prilagodimo CGP-ju in željam dizajna. Enako svetujemo za večje projektne spletne strani.

Spletna stran po meri zahteva dolgotrajnejši proces, zato je v primeru, da se vam z vzpostavitvijo spletne strani zelo mudi, največkrat bolje izdelati stran s predlogo.

V kolikor pa je vaš proračun manjši, je največkrat bolj smiselno izbrati spletno stran izdelano s predlogo, saj je razlika v ceni precejšnja in se preostala sredstva raje porabijo za namene oglaševanja.

Ponavadi se novo nastala podjetja, odločajo za izdelavo spletne strani s predlogo, ki sčasoma pokaže tudi prve rezultate in morebitne slabosti spletne strani. Po določenem obdobju (letu, dveh), jo je možno nadgraditi s po meri narejeno predlogo na obstoječ sistem.

Že izdelane predloge imajo tudi nekaj slabosti, na kar vas seveda tudi opozorimo.

Kvalitetne vsebine za dobro optimizacijo

Vsebine na spletni strani so ključnega pomena za dobro uvrstitev v iskalnikih, zato vam pomagamo pripraviti oz. svetujemo kako jih izboljšati.

Povejte svojo zgodbo na edini način, ki je pravi… na vaš način.

Strategija

Izjemni projekti se začnejo s pravo strategijo. Razumevanje ciljne skupine, pregled konkurence (če ta obstaja) in mnogo več.

Uporabniška izkušnja

Oblikovanje s poudarkom na dobri uporabniški izkušnji. Želimo ustvarjati privlačne, a hkrati uporabne spletne strani.

Sodobna tehnologija

Uporabljamo preizkušeno in sodobno tehnologijo, ki deluje na vseh napravah. Izpopolnimo jo še z dodatnimi varnostnimi varovalkami.

Optimizacija za iskalnike

Poskrbimo za optimizacijo (meta podatki vseh strani in podstrani), nastavitve indeksiranja strani, pomoč pri pripravi vsebin za dober SEO.

Oglaševanje na spletu

Nudimo osnovno oglaševanje na Google Adwords in Facebook ads. Za večje oglaševalske kampanije priporočamo oglaševalsko agencijo.

Vsebinsko vzdrževanje spletne strani

CMS vam omogoča samostojno upravljanje spletne strani in vsebin, kljub temu pa lahko tudi to delo prepustite nam.

Tehnično vzdrževanje spletne strani

Konstantno posodabljanje sistema je najpomembnejše za varnost spletne strani. Smo eni redkih, ki za to skrbimo že v sklopu gostovanja.

S pravim partnerjem za vaš projekt.

Brez drobnega tiska

Transparentno in pošteno.

Cena - kvaliteta

Ugodno razmerje med ceno in kvaliteto.

Hitra odzivnost

Manjše stvari uredimo še isti dan.

Ponudba za vsakogar.

Priporočamo:

Izdelava na ključ po meri

Celoten paket; priprava strategije, grafično oblikovanje, programiranje, vnos vsebin, osnovna optimizacija...

Če ni dovolj sredstev:

Izdelava na ključ s predlogo

Izdelava spletne strani s predlogo; svetovanje oz izbira primerne predloge, predelava predloge za vaše potrebe, vnos vsebin, osnovna optimizacija...

Programiranje dizajna:

Izdelava WP predloge po meri

Izdelava Wordpress predloge po dizajnu ali posodobitev izgleda oz. funkcionalnosti vaše obstoječe Wordpress spletne strani.

Imate vprašanje?

Z veseljem vam odgovorimo!

Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in jih uporabljali le za kontakt z vami.
Vaših podatkov ne bomo kakorkoli obdelovali ali jih posredovali tretjim osebam.

    ZADNJE SPLETNE REFERENCE